Menu

Tarieven

Eerlijke tarieven

Voor zijn vakmanschap en de uiterst zorgvuldige werkwijze van Ruud rekenen we eerlijke tarieven. Want vergeet niet: loodgieters- en verwarmingsbedrijf Ruud Spee stelt kwaliteit en service voorop. Altijd. Maar de meeste waarde hechten wij natuurlijk aan veiligheid. Daaraan doen we geen concessies. Daarom installeren we nieuwe cv-ketels met een veiligheidspakket, en vervangen we standaard de rookgasafvoer. Zomaar een voorbeeld van de hoge standaarden die wij hanteren.

Maar niet de duurste

Een eerlijk, reëel tarief is dus niet meer dan fair. Maar ondanks de jarenlange ervaring van Ruud en met al zijn expertise zijn we toch echt niet de duurste.

Geen voorrijkosten

Loodgieters- en verwarmingsbedrijf Ruud Spee rekent geen voorrijkosten binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Lies Spee plant in overleg met u een datum in, waarbij ze zoveel mogelijk combineert met andere afspraken bij u in de buurt. Zo wordt er maximaal efficiënt gereden en gewerkt. Wel zo vriendelijk ook voor het milieu. En voor uw portemonnee, natuurlijk.

Basistarief = 1 uur

Het eerste uur brengen we altijd volledig in rekening, bij wijze van starttarief. Ook al lost Ruud het probleem binnen een half uur op. Is hij langer dan een uur bezig, dan betaalt u de daadwerkelijk gewerkte tijd, afgerond per half uur. Dat geldt ook voor de eventuele werkzaamheden van een leerling-monteur. Voor hem (of haar) geldt uiteraard een aangepast uurtarief.

Geen contracten, wel service

Wij werken niet met contracten. We bieden wel de service van een contract, maar brengen gewoon de daadwerkelijke kosten in rekening. Achteraf dus, en niet vooraf. Is uw cv-ketel bij ons in onderhoud? Dan beschouwen we u als een vaste klant, met alle voordelen van dien. Zoals avond- en weekendservice in geval van storing.

Vragen?

Voor vragen of meer informatie kunt u bij Lies terecht. Telefonisch, of u loopt gewoon even binnen. ’s Morgens is ze altijd op kantoor te vinden. Ze ontvangt u graag met een kop koffie!

Ik wil klant worden