Menu

Referenties

Vakwerk tegen een concurrerende prijs

‘We kennen Ruud al zo’n 20 jaar, vanaf de tijd dat hij bij de firma Meijer in Amerongen werkte. Nog altijd bellen we hem voor onderhoud van de cv, of als er een storing is. Hij heeft bijvoorbeeld ook onze dakgoten vernieuwd.

Ik kan werkelijk niets negatiefs over Ruud zeggen. Het is een vakman. Wat zijn ogen zien kunnen zijn handen maken. En het blijft nog heel ook. Afspraak is afspraak bij Ruud. Moet hij er om 10 uur zijn, dan staat hij om 5 voor 10 voor de deur. Daarbij levert hij echt kwaliteit. Vakwerk, tegen een concurrerende prijs.

Daarbij is hij altijd vrolijk en jolig. En hyperactief! Maar als hij aan het werk is, is hij de rust zelve. Hoe knap is dat!’

T. de Graaf, Amerongen


Bel Ruud en ’t komt goed

‘Ik ben al klant van Ruud vanaf het eerste uur. Hij heeft bij mij de verwarming aangelegd en de ketel geleverd en geïnstalleerd. Samen met een collega heeft hij zonnepanelen bij mij op de garage gelegd. En als ik een probleem of een storing heb, bel ik hem en dan staat hij binnen de kortste keren voor mijn deur. Zeker als het om een noodgeval gaat. Dan kun je er gif op innemen dat hij een half uur later voor de deur staat. Of het nou ’s avonds of ’s nachts is: hij komt. Dat is voor mij goud waard. Bovendien is het een leuke knul en hij staat altijd voor je klaar. Dat waardeer ik ontzettend!

Ruud en Lies Spee werken heel goed samen. Ruud is de werker en zij is de prater. Zij organiseert ook voorlichtingsavonden over verwarmingsketels, of over zonnepanelen. Dat doet ze fantastisch. Je hoeft ook nooit te zeggen: Ruud, de verwarmingsketel moet worden schoongemaakt. Hij komt gewoon. Ik heb er geen omkijken naar. Hij maakt hem echt goed schoon, doet er nieuwe filters in en vult hem weer bij. En hij stelt ook meteen de gasdruk weer goed af.

Ik ben buitengewoon tevreden over Ruud. En dat meen ik uit de grond van mijn hart. Iemand die dat verdient, mag je complimenten geven. Heb je een probleem met je cv dan zeg ik: bel Ruud maar. Dan weet je zeker dat het goed komt!’

G.J.C. van Ewijk, Langbroek


Iemand die zijn vak verstaat

‘Ik zocht voor cv-onderhoud recensies op internet. Ik kwam toen al snel de firma Spee tegen en dacht: die zijn zo goed, daar moet ik contact mee zoeken. Er waren ook wat problemen met de ketel en Ruud had snel in de gaten wat er aan de hand was. Hij liet me zien waar de storingen vandaan kwamen. Met een heldere uitleg over de oorzaak en gevolgen. Op een manier die zelfs voor een leek als ik begrijpelijk was.

De kosten voor reparatie waren te hoog voor een 20 jaar oude cv-ketel. Ruud adviseerde me goed over de kwalificaties waaraan een nieuwe cv-ketel voor ons moest voldoen. In goede afstemming waren we er vrij snel uit, en nog diezelfde middag had ik de offerte al in huis. Binnen een week hing de nieuwe ketel er. Dat vond ik gaaf. Zeker in deze tijd. Ik dacht: zo snel kan het dus ook.

We zijn heel erg gecharmeerd van de communicatie van dit bedrijf. Heldere voorlichting, duidelijk, vlot en vriendelijk. Afspraken worden nagekomen, er wordt netjes ingepland. En Ruud is snel. Hij is iemand die zijn vak verstaat en goed weet te coördineren. Alles bij elkaar wekt dat veel vertrouwen!’

B. Ros, Maarn


Ruud komt snel

‘De schilder was bezig in ons nieuwe huis en toen viel de verwarming uit. Het was hartje winter, dus dat moest acuut verholpen worden. We belden een loodgieter, maar het duurde veel te lang voor hij kon komen. Ruud Spee kwam meteen en heeft het euvel verholpen. Dat vonden we geweldig!

Sindsdien hebben we hem nog een paar keer ingeschakeld. Bijvoorbeeld toen het huis niet warm genoeg werd. Het was even puzzelen, maar ook dat probleem heeft Ruud vakkundig voor ons opgelost. Nu is het heerlijk warm in huis.

We zijn heel positief over Ruud en zijn vrouw Lies. We kunnen op ze rekenen. Mevrouw Spee geeft telefonisch door wanneer hij komt en dan komt hij ook. En vrij snel. Beiden zijn altijd heel vriendelijk. Ik zou iedereen in deze omgeving die een loodgieter nodig heeft, adviseren om Ruud Spee in te schakelen.’

Een inwoner van Leersum