Menu

Servicebeurt en storing

Aan de wijze waarop Ruud Spee een cv-ketel installeert en onderhoudt, herkent u zijn vakmanschap. En zijn liefde voor het vak. ‘Ik installeer een ketel zoals ik dat bij mij thuis zou doen’, is een gevleugelde uitspraak van deze Pietje Precies. Leidingwerk wordt nauwkeurig en netjes aangesloten, en hangt kaarsrecht. Standaard wordt er een vulkraan bij geplaatst. Hangt de ketel in het zicht en is de muur wit? Dan hangt Ruud een wit expansievat op in plaats van een rode. Ook dat is service.

Noodgeval? Ruud komt eraan!

En wat als er een storing is en u belt ’s avonds? Of in het weekend? Met Kerst, Oud & Nieuw, Ruuds verjaardag? We kunnen er kort over zijn: als het echt moet, dan is hij er. En snel! Geen punt. Dat neemt niet weg dat hij ook graag van welverdiende vrije tijd geniet. Voor hem én voor u en uw portemonnee is het daarom prettig dat Ruud de meeste storingen binnen het uur weet op te lossen. (En voor dezelfde storing maar zelden een tweede keer terug hoeft te komen.) Ervaring en ambachtelijk vakmanschap betaalt zich altijd terug.

Grondig en nauwgezet

We vertellen u vast niets nieuws. Toch zou u eens moeten zien wat Ruud soms aantreft als hij het onderhoud overneemt. Ingebrand vuil is bijvoorbeeld absoluut niet nodig als je zo grondig reinigt als hij doet. Standaard maakt hij ook het sifon van de ketel goed schoon en vervangt hij jaarlijks de pakkingen. Erg belangrijk als het gaat om brandveiligheid. Hij controleert en stelt nauwgezet af. Met zijn gedegen aanpak en zijn vakmanschap bent u verzekerd van een veilige, werkelijk brandschone ketel die zijn werk weer voor langere tijd efficiënt doet.

Netjes werken

Netjes werken hoort erbij voor Ruud. Natuurlijk laat hij de werkplek keurig achter. Zo zal hij na afloop altijd even stofzuigen. Kleine moeite. En een vanzelfsprekend onderdeel van onze service.

Kwaliteitsmerken cv-ketels

We werken bewust met meerdere merken, zodat u de keuze hebt. Ook dat vinden we een vorm van service. Wel kiezen we uitsluitend voor kwaliteitsmerken als Nefit, Vaillant en Remeha. Daarbij hebben we de back-up van de fabrikant en beschikt Ruud over de bijpassende storingskoffers. Alle onderdelen van deze merken hebben we op voorraad. Handig bij reparatie en onderhoud en om storingen snel en efficiënt te verhelpen. Ook doen we mee met voordelige acties van de fabrikanten.

Onderhoudsafspraak maken?

In principe neemt Lies jaarlijks contact met u op voor een onderhoudsafspraak. Maar laten we er voor alle zekerheid allebei aan denken. De eerste keer is het natuurlijk het handigst dat u zelf contact met ons opneemt.

Belt u Lies?