Menu

De loodgieter in Maarn: Ruud Spee

Googelt u op loodgieter Maarn? Dan vindt u Ruud Spee en bent u meteen op het juiste adres. Als u tenminste op zoek bent naar een vakman met passie voor zijn ambacht en trots op zijn werk. Iemand die kan bouwen op kennis en een schat aan ervaring. Die het afwijkende geluid van een cv-ketel maar hoeft te horen en hij weet wat er aan de hand is. En die storingen dus razendsnel oplost. Meestal binnen het uur. Zo’n loodgieter en cv-monteur is Ruud Spee.

Loodgieter Maarn sinds 2010

Voor Ruud en zijn vrouw Lies was het een droom om voor zichzelf te beginnen. Samen waagden ze de sprong in 2010. Met de cv-ketels opgestapeld in de woonkamer en een duidelijk beeld van hun normen en waarden als ondernemers: betrouwbaar, eerlijk, een hoog serviceniveau, geen concessies aan kwaliteit, uitsluitend adviseren waar ze zelf achter staan. Geen voorrijkosten. Wel eerlijke, reële tarieven voor Ruuds vakmanschap. En vooral: liefde voor het vak en hart voor de klant.

Het wordt altijd opgelost

Het bedrijf zoals hun dat voor ogen stond, hebben ze gerealiseerd. Kleinschalig, persoonlijk, met een hechte kring van trouwe klanten. Zeker voor vaste klanten wordt altijd tijd gemaakt in de agenda. Lekkage? Ruud Spee, loodgieter in Maarn, komt er meteen aan! Storing? Hij is nog dezelfde dag bij u. Valt het probleem onverhoopt niet (meer) op te lossen? Dan zorgt Ruud ervoor dat u er toch warm bij zit, door een kachel langs te brengen. Het vervangende onderdeel of de nieuwe ketel is er altijd snel. Ruud en Lies laten niemand in de kou staan. Hun klanten weten: het wordt altijd opgelost.

Vakkundig opleiden

Misschien prettig om te weten: u bent bij ons bedrijf altijd verzekerd van vakwerk. Ook als niet Ruud maar een van onze medewerkers bij u komt voor onderhoud, reparatie of een storing. Wij leiden ons personeel zelf vakkundig op. Met ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling, maar met dezelfde hoge standaarden voor kwaliteit en service.

Kom gerust langs

Een cv-monteur of loodgieter in Maarn nodig? Een vraag of gewoon nieuwsgierig geworden? Bel en u krijgt Lies aan de lijn. Nog beter: loop gewoon ’s ochtends eens binnen op kantoor en maak kennis met haar, bij een kop koffie. U hoeft echt niet te wachten tot er een probleem is. Lies regelt de financiële en administratieve bedrijfsvoering. En de planning. Zij kent haar klanten graag persoonlijk. We zeggen het er maar even bij: ze doet voor iedereen haar uiterste best. Maar bekende klanten bij wie Ruud bijvoorbeeld jaarlijks de cv-installatie onderhoudt, hebben toch echt een streepje voor…

Ik wil klant worden

PS Geen antwoord op uw zoekvraag loodgieter Maarn, hoor. Maar wist u dat Ruud en Lies Spee voor vaste klanten regelmatig informatieavonden over duurzaam wonen, nieuwe technologie organiseren? Bijvoorbeeld over warmtepompen die gecombineerd kunnen worden met een HR-ketel (hybride warmtepompen). Of over energiezuinige vloerverwarmingspompen. Vraag Lies er gerust naar.