Menu

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen en duurzaamheid heeft absoluut onze interesse én onze volle aandacht. Ruud volgt de ontwikkelingen op de voet. Zo doet hij regelmatig opleidingen en bijscholingen op dit gebied. Bijvoorbeeld over warmtepompen, zonneboilers, energiezuinige vloerverwarmingspompen. Ruud installeert wel uitsluitend producten (en merken) waar hij volledig achter staat. Zoals EPDM, een duurzame dakbedekking waarmee hij jarenlang ervaring heeft.

EPDM: duurzame dakbedekking

EPDM is een natuurproduct. Een dun laagje rubber, waterdicht en ijzersterk, dat gebruikt wordt als dakbedekking. Het is blijvend elastisch en superlicht. Een technologie die zijn waarde wereldwijd al tientallen jaren heeft bewezen, in ijzige kou en extreme hitte. EPDM biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele dakbedekking.

Lange levensduur en waterdicht

Zo heeft EPDM een tweemaal zo lange levensduur. Je hebt er zeker 30 jaar, zo niet langer zorgeloos plezier van. Dat is nog eens duurzaam! Het product is veilig aan te brengen, omdat het niet op het dak gebrand wordt. EPDM wordt compleet naadloos gelegd. Daardoor ziet het dak er niet alleen mooi strak uit, maar is het ook waterdicht. Dus nooit meer gedoe met lekkages.

Werken met EPDM: een vak apart

Werken met EPDM vergt technische vaardigheden. Ook hier komt het allround vakmanschap van Ruud om de hoek kijken. Na uitgebreide opleiding en jarenlange ervaring beheerst hij het dakdekken met dit mooie product tot in de puntjes. Dat betekent ook dat Ruud selectief is in de merken waarmee hij werkt.

Zonneboilers

Met een zonneboiler kunt u tot wel 50% besparen op uw warmwatergebruik. Tegelijk levert u een positieve bijdrage aan een schoner milieu, vanwege de verminderde uitstoot van CO2. Win-win!
Hoe werkt het? Met een zonneboiler wordt water verwarmd dat gebruikt wordt in uw bestaande verwarmingsinstallatie. Dat gebeurt via een zonnepaneel op uw dak. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Of bezoek eens een van onze informatieavonden over duurzaam wonen.

Informatieavonden en nieuwsbrieven

Wij nodigen onze vaste klanten regelmatig uit voor een informatieavond. Duurzaamheid en energiebesparende maatregelen zijn regelmatig het onderwerp van gesprek. Bijvoorbeeld over zonneboilers, een energiebesparende vloerverwarmingspomp of douchekop, een hybride pomp: een warmtepomp in combinatie met de bestaande verwarmingsinstallatie. Noem maar op. Onze goed gelezen nieuwsbrieven bevatten ook standaard een item over duurzaam wonen.

Plannen om duurzamer te wonen?

Duurzaam wonen kent vele mogelijkheden, vraagt om deskundig advies en is maatwerk. Want wat is uw specifieke situatie en wat wilt u bereiken? Waarmee wilt u beginnen? Als u al concrete ideeën hebt, maken we graag een eerste oriënterende afspraak met u. Belt u Lies?

PS Goed om te weten: voor onze klanten verzorgen wij kosteloos de subsidieaanvraag.

Ik wil klant worden